Over ons

Boeien. In beweging brengen. Binden. Als coach heb je een bijzonder verhaal te vertellen. Je wil laten zien dat je je doelgroep begrijpt en kan helpen met het adresseren van specifieke vraagstukken. Je bent ijzersterk in het 1-op-1-contact, maar hoe kom je online over?

Copy om te scoren

Hoe plat het ook klinkt: op het internet ben je maar een nummertje. Je doelgroep zoekt, en als je niet wordt gevonden dan besta je niet. Daar heb je SEO voor nodig, zodat Google weet wanneer het jouw website naar voren kan brengen.

Vervolgens krijg je maar een paar tellen de tijd om uit te leggen wat je doet voor wie. Laat je een gezinsfoto zien terwijl je bezoeker een HR-medewerker is? Klik. Beschrijf je de voordelen van praktische psychologie in plaats van herkenbare problemen? Klik.

Hoe zorg je ervoor dat je bezoeker niet wegklikt, maar juist een klik met jou als potentiƫle coach voelt?

Spreek je bezoeker aan

  • Op herkenbare problemen in bepaalde situaties: nervositeit, feedback geven aan collega’s, voor jezelf opkomen
  • Op uitdagingen in specifieke gebieden zoals werk, gezin, vrienden
  • Op de grote vragen in het leven die nu spelen: huwelijk, kinderen, echtscheiding, ziekte, levensgeluk

Je bezoekers denken dan direct: die snapt mij. Die kan mij helpen.

Jouw volgende stap

Copyvoorcoaches.nl is onderdeel van Bloeise, het bureau voor B2B contentcreatie. Wij zien content als het startpunt van marketing. Wil je eens kennismaken? Via deze link maak je direct een afspraak met Thomas Lapperre, eigenaar van Bloeise. Wij kunnen je helpen met websiteteksten, brochureteksten, cursusteksten, blogs, downloads, e-mails en landingspagina’s.